Mexické klobásy - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 7 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Mexické klobásy
Celkový čas: | 7 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 2 minut |
Autor: | karlikova |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (9%) |
ID receptu: | 44057 |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
31% Kalorie 621 kcal
Kilojoule 2 596kJ
1% Sacharidy 2 g
72% Tuky 54 g
0% Sodík 1 mg
56% Bílkoviny 32 g
Uhlovodany | 2g |
---|---|
Cholesterol | 10,5mg |
Draslík | 47,9mg |
Vláknina | 725,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,5mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 4,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Rajčata mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Klobása Dunajská, Sýr Eidam cihla 40% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Mexické klobásy postup přípravy receptu:
1 | Klobásy v půlce rozkrojíme, rozevřeme je a naplníme cibulí nakrájenou na kolečka a rajčaty pokrájenými na plátky. Posypeme nastrouhaným Eidamem, naskládáme je na gril a grilujeme přibližmě 2 minuty. |
Poznámka
Servírujeme teplé.