Jednoduchý recept

Ančovičky s vejci a parmazánem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 44856
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

250 g Ančovičky konzervované
1 polévková lžíce Kapary sterilované
5 ks Rajčata Cherry
1 ks Salát hlávkový
60 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 268 kcal
Kilojoule 1 119kJ
1% Sacharidy 3 g
19% Tuky 15 g
148% Sodík 3 g
53% Bílkoviny 30 g

Ančovičky s vejci a parmazánem postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme na tvrdo, rozkrájíme podélně na čtvrtky, osolíme a poklademe na talíř, který jsme před tím vyložili natrhanými listy salátu. Přidáme přepůlená cherry rajčátka, půlky ančoviček a posypeme kapary. Navrch salátu naloupeme Parmazán (použijeme škrabku na brambory) a podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept