Dánský předkrm - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Dánský předkrm
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | jelen |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 4588 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
1 kávová lžička | Hořčice plnotučná |
60 g | Máslo čerstvé |
2 ks | Sardelové řezy |
4 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
49% Kalorie 976 kcal
Kilojoule 4 082kJ
1% Sacharidy 3 g
109% Tuky 82 g
181% Sodík 4 g
100% Bílkoviny 56 g
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 1g |
Draslík | 800,5mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 5,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 74,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Sardelové řezy, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice plnotučná, Máslo čerstvé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Dánský předkrm postup přípravy receptu:
1 | Vejce uvaříme na tvrdo, zchladíme, rozřízneme podélně a vydlabeme žloutek. |
2 | Změklé máslo utřeme se sardelemi hořčicí a žloutky. |
3 | Směsí naplníme bílky, obložíme kaviárem a petrželkou. |