Jednoduchý recept

Pudink rybízový

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 46124

Ingredience

8 plátek Chléb toastový
3 polévková lžíce Cukr krupice
350 g Maliny
350 g Ostružiny
300 g Rybíz černý
2 polévková lžíce Želé rybízové

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 284 kcal
Kilojoule 1 190kJ
16% Sacharidy 58 g
4% Tuky 3 g
16% Sodík 328 mg
16% Bílkoviny 9 g

Pudink rybízový postup přípravy receptu:

1

Rybíz, maliny, ostružiny, cukr a 3 lžíce vody dáme do hrnce, 5 minut vaříme. Poté necháme vychladnout.

2

Pudinkovou formu vyložíme 6 plátky chleba. Plátky chleba seřízneme, aby do sebe zapadaly bez mezer. Ovoce slijeme a šťávu zachytíme. Ovoce vložíme do pudinkové formy, zakryjeme zbylým chlebem (aby vytvořil jakési "víčko") a zakapeme 3 lžícemi uschované šťávy.

3

Na chléb položíme talíř, zatížíme. Vložíme na 180 minut do lednice.

4

Uschovanou šťávu dáme do hrnce, přidáme rybízové želé. Necháme zvolna vařit 3 minuty.

5

Pudink vyklopíme na talíř a podáváme s rybízovou omáčkou.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept