- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- dudlik
dudlik
Hodnost: | Jen se vezu (38.8% ze 100) |
---|---|
Narozen: | 01.01.1913 |
Členem od: | 15.09.2013 |
Oblíbené jídlo: hranolky
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1034x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 2x | Zpráva pro dudlik |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 14x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1034Cejn na bramborách






Omyjeme fenykl, odkrojíme nať, hlízu nakrájíme na plátky. Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Na 200 stupňů předehřejeme troubu. Plech vymažeme olejem a naskládáme do něj fenykl...
víceHalibut v alobalu






Halibuta omyjeme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Olej sezamový a sójový rozehřejeme na pánvi a osmahneme oloupanou a nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek a zázvor. ...
víceCandát ve vývaru






Očištěného a vykuchaného candáta omyjeme, osolíme a opepříme. Očistíme a na kroužky nakrájíme jarní cibulky. Polovinu dáme do břišní dutiny candáta. Mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka....
víceLetní zelenina se pstruhem






Oloupeme a na kroužky nakrájíme cibuli. Z cuket odstraníme stopky, cukety omyjeme a nastrouháme. Vařící vodou přelijeme rajčata, oloupeme je, rozčtvrtíme a odstraníme stopky. Na 250 stupňů...
víceRyba v alobalu






Na 180 stupňů předehřejeme troubu. Bazalku omyjeme a nakrájíme na proužky. Do misky dáme bazalku, přidáme rozetřený česnek a máslo. Promícháme, osolíme a opepříme. Studenou vodou opláchneme...
víceŠpenátová podkova






Z listového špenátu odštípneme stonky a listy opereme a necháme okapat. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme. Máslo rozehřejeme v hrnci, osmahneme cibuli a česnek. Přidáme špenát a dusíme pod...
víceZeleninový úhoř






Pórek očistíme, rozpůlíme podélně a nakrájíme našikmo na 1/2 centimetrové kousky. Oloupeme brambory a nakrájíme je na kostky. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. V hrnci rozehřejeme...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 2Zapečené lilky s parmezánem







Omyté lilky podélně nakrájíme na plátky. Obalíme je nejdříve v hladké mouce a potom ve vejcích rozšlehaných se solí a pepřem. Obalené lilky smažíme na pánvi na oleji po obou stranách...
víceSmažené bramborové hranolky







Oloupané brambory nakrájíme na hranolky dlouhé asi 4cm a široké asi 1cm. Propláchneme je ve studené vodě, necháme okapat a usmažíme v horkém tuku dozlatova. Po vyjmutí z tuku a po okapání...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
![]() 4 ![]() 65 min Omyté lilky podélně nakrájíme na plátky. Obalíme je nejdříve v hladké mouce a potom ve vejcích rozšlehaných se solí a pepřem. Obalené lilky smažíme na pánvi na oleji po obou stranách... více |
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky

Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupit
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace

Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele