Černá vejce sun-chua-tan - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Černá vejce sun-chua-tan
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | pepa |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 46473 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
4 ks | Černá vejce |
1 ks | Kapie |
1 polévková lžíce | Ocet rýžový |
1 ks | Petržel - nať |
1 polévková lžíce | Víno rýžové čínské |
1 kávová lžička | Zázvor celý |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 639,7mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 5,6mg |
Vláknina | 51,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,5mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Víno rýžové čínské, Zázvor celý mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Černá vejce, Kapie, Ocet rýžový , Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Černá vejce sun-chua-tan postup přípravy receptu:
1 | Z černých vajec odstraníme jílový obal, oloupeme je a očistíme. |
2 | Vejce rozkrájíme na osminky a vějířovitě rozložíme na plochou mísu. Posypeme je nastrouhaným zázvorem, pokapeme octem a vínem. Ozdobíme snítkou petrželky a proužky kapie. |