Jednoduchý recept

Kančí žlázy na víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 47979

Ingredience

100 g Chléb pšeničný (bílý)
300 g Kančí žlázy
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Okurky nakládané
30 g Olej slunečnicový
1 g Pepř černý mletý
60 g Rajčata
4 g Sůl
200 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 378 kcal
Kilojoule 1 581kJ
10% Sacharidy 37 g
20% Tuky 15 g
74% Sodík 1 g
10% Bílkoviny 5 g

Kančí žlázy na víně postup přípravy receptu:

1

Kančí žlázy velmi důkladně odblaníme, nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce.

2

V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme plátky žláz, zprudka osmahneme z obou stran, zmírníme oheň, podlijeme kořeněným vínem a dusíme, dokud se víno zcela neodpaří.

3

Pokrm rozdělíme na talíře, doplníme kyselou okurkou, plátky rajčat a podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept