Jednoduchý recept

Opilé hrušky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 51103

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr krupice
40 g Cukr vanilka
4 ks Hrušky
1 dl Voda pitná
1,5 dl Víno bílé
6 g Želatina

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 145 kcal
Kilojoule 605kJ
8% Sacharidy 29 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 6 mg
3% Bílkoviny 2 g

Opilé hrušky postup přípravy receptu:

1

Plátky želatiny dáme do kastrůlku se studenou vodou, aby změkla. Měkkou želatinu vymačkáme, s horkou vodou rozpustíme a přilijeme víno. Přisypeme vanilkový a krupicový cukr, zamícháme. Zatím necháme stranou.

2

Hrušky oloupeme, rozkrojíme na půlky a za pomoci lžíce opatrně vykrojíme jadřince. Připravené hrušky rozdělíme na dezertní talíře, zalijeme připravenou želatinou a odložíme do lednice vychladnout a ztuhnout.

3

Podáváme jako studený dezert.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept