Jednoduchý recept

Moravské krůtí medailonky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 51449

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
800 g Krůtí prsa
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 373 kcal
Kilojoule 1 562kJ
1% Sacharidy 2 g
24% Tuky 18 g
11% Sodík 217 mg
85% Bílkoviny 48 g

Moravské krůtí medailonky postup přípravy receptu:

1

Krůtí maso omyjeme studenou vodou, osušíme a nakrájíme na menší plátky, které naklepeme, potřeme olejem, pokapeme citronovu šťávou, opepříme a osolíme. Medailonky pak obalíme postupně v mouce a vejcích rozšlehaných s pivem.

2

V pánvi rozehřejeme olej, maso na něm z obou stran opečeme doměkka a podáváme nejlépe s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept