Jednoduchý recept

Cukrářský krém s čerstvými vejci

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 52247

Ingredience

90 g Cukr vanilka
400 ml Mléko polotučné
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 255 kcal
Kilojoule 1 068kJ
11% Sacharidy 38 g
9% Tuky 7 g
3% Sodík 61 mg
19% Bílkoviny 10 g

Cukrářský krém s čerstvými vejci postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme celá vejce s vanilkovým cukrem a hladkou moukou. Přilijeme trochu mléka a šleháme dohladka.

2

Zbylé mléko v kastrolu přivedeme téměř k varu a za stálého šlehání vlijeme vaječnou směs. Zvolna vaříme 15-20 minut do zhoustnutí a stále mícháme.

3

Krém nalijeme do misky a přikryjeme fólií. Lehce ji přimáčkneme na povrch krému, aby se neutvořil škraloup. Necháme vychladnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept