Jednoduchý recept

Broskve s muškátovým vínem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 53312

Ingredience

4 ks Broskve
1 špetka Muškátový květ
4 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 153 kcal
Kilojoule 638kJ
6% Sacharidy 20 g
1% Tuky 0 g
0% Sodík 5 mg
3% Bílkoviny 2 g

Broskve s muškátovým vínem postup přípravy receptu:

1

Broskve omyjeme, rozpůlíme, zbavíme je pecek, nakrájíme na půlměsíčky a v míse je zalijeme vínem smíchaným s muškátovým květem tak, aby byly celé potopené. Mísu přikryjeme potravinářskou fólií a dáme alespoň na 3 hodiny do chladu.

2

Dobře vychlazené víno s broskvemi přelijeme do sklenic a podáváme.

Poznámka

K broskvím v muškátovém víně je vhodné podávat vanilkovou zmrzlinu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept