Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 55994
Kategorie: Maso

Ingredience

430 g Fazole bílé v rajské omáčce
100 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
80 g Olej rostlinný
4 polévková lžíce Pažitka
600 g Síh
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 555 kcal
Kilojoule 2 320kJ
6% Sacharidy 21 g
48% Tuky 36 g
14% Sodík 271 mg
63% Bílkoviny 35 g

Maréna po bretaňsku postup přípravy receptu:

1

Marénu (síh maréna) oškrábeme, omyjeme a nakrájíme na porce. Jednotlivé osušíme v ubrousku, osolíme, obalíme v mouce a z obou stran prudce opečeme v rendlíku na oleji. Pak dáme do trouby předehřáté na 170°C dopéci.

2

Konzervu bílých fazolí v rajské omáčce ohřejeme a vmícháme do ní rozpuštěné máslo.

3

Na talíře rozdělíme porce ryby, na ně navršíme fazole a podáváme posypané sekanou pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept