Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 56725

Ingredience

2 ks Cibule
50 ml Citronová šťáva
40 g Mouka pšeničná hladká
2 ks Okurky nakládané
1 ks Perlička
2 polévková lžíce Petržel - nať
200 ml Smetana 12% (konzumní)
120 g Sádlo škvařené
1 polévková lžíce Sůl
200 ml Vývar drůbeží
1 polévková lžíce Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 836 kcal
Kilojoule 3 500kJ
5% Sacharidy 20 g
67% Tuky 50 g
140% Sodík 3 g
119% Bílkoviny 67 g

Perlička po švábsku postup přípravy receptu:

1

Vykuchanou, očištěnou a omytou perličku zbavíme páteře, křídel a kloubů a nasekáme na 8 dílů, které osolíme.

2

V kastrole rozpálíme sádlo, vložíme díly perličky, které prudce ze všech stran opečeme. Vyjmeme je z kastrolu, na tuku opečeme nadrobno nakrájenou cibuli, zalijeme vývarem, vrátíme opečenou perličku, přisolíme, zakryjeme pokličkou a na mírném plameni dusíme doměkka.

3

Ve smetaně rozmícháme hladkou mouku, přilijeme do omáčky, přidáme citronovou šťávu a povaříme.

4

Malou cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, oloupané sladkokyselé okurky nakrájíme na nudličky, obojí spolu krátce osmahneme na másle, přidáme nasekanou petrželovou nať a směs vmícháme do omáčky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept