Jednoduchý recept

Fenyklové koření

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 58986

Ingredience

1 kávová lžička Citronová kůra
2 kávová lžička Fenykl
0,5 kávová lžička Koriandr mletý
1 kávová lžička Pepř černý celý
1 kávová lžička Tymián
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 37 kcal
Kilojoule 154kJ
3% Sacharidy 9 g
1% Tuky 0 g
0% Sodík 6 mg
3% Bílkoviny 2 g

Fenyklové koření postup přípravy receptu:

1

Oloupaný česnek rozmačkáme v hmoždíři, koření umeleme. Nakonec vše společně rozmicujeme.

2

Směsi dodává jasnou a svěží vůni fenykl a citronová kůra. Fenyklové koření se hodí především k rožněným rybám.

Poznámka

Citronovou kůru nastrouháme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept