Párek v rohlíku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Párek v rohlíku
Párek v rohlíku
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | pskrob |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (17%) |
ID receptu: | 59418 |
Kategorie: | Teplé předkrmy |
Ingredience
100 g | Eidam cihla sýr |
4 polévková lžíce | Hořčice |
4 polévková lžíce | Kečup |
4 ks | Párky Frankfurtské |
1 ks | Pórek |
4 ks | Rohlíky bílé |
4 polévková lžíce | Tatarská omáčka |
50 g | Zelí hlávkové bílé |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 26g |
---|---|
Cholesterol | 50,0mg |
Draslík | 357,5mg |
Vláknina | 16g |
Vitamín A | 24,5mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 30,2mg |
Vitamín E | 1,7mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 7,5mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Zelí hlávkové bílé mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Hořčice, Kečup, Párky Frankfurtské, Pórek, Rohlíky bílé mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Eidam cihla sýr, Tatarská omáčka nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Párek v rohlíku postup přípravy receptu:
1 | Rohlíky podélně nakrojíme, potřeme hořčicí a kečupem a dovnitř vložíme na tenká kolečka nakrájený pórek, nastrouhané zelí a párky. Přivřeme, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéct do trouby nebo do mikrovlnky. |
2 | Nakonec je pomažeme tatarkou. |