Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 59501

Ingredience

2 dkg Anglická slanina
1 ks Cibule
1 ks Feferony
2 kávová lžička Grilovací koření
1 ks Kapie
1 polévková lžíce Vepřové sádlo škvařené
0,5 kg Vepřový bok
0,5 kg Zelí kysané
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 717 kcal
Kilojoule 2 998kJ
2% Sacharidy 6 g
93% Tuky 70 g
4% Sodík 83 mg
26% Bílkoviny 15 g

Bůček v zelí postup přípravy receptu:

1

Na sádle osmahneme na kostky nakrájenou slaninu, ke které přidáme kostičky cibule a papriky a necháme zesklovatět.

2

Přidáme bůček nakrájený na kostky a posypeme grilovacím kořením. Osmahneme a zalijeme troškou teplé vody. Za občasného podlévání a míchání dusíme doměkka.

3

Mezitím uvaříme v druhém hrnci doměkka kysané zelí.

4

Do téměř hotového masa přidáme utřený česnek a chilli papričku.

5

Ze zelí slijeme vodu a promícháme ho s masem a ještě chvíli povaříme.

Poznámka

Podáváme s chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept