Pivní sýr v pivním těstíčku - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pivní sýr v pivním těstíčku
Pivní sýr v pivním těstíčku
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | pskrob |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (17%) |
ID receptu: | 59779 |
Kategorie: | Hlavní chod |
Ingredience
140 g | Mouka pšeničná hladká |
200 ml | Olej rostlinný |
250 ml | Pivo tmavé 10% 3,7% obj. |
1 kávová lžička | Sůl |
400 g | Sýr Romadur 40% |
2 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 226,2mg |
---|---|
Cholesterol | 122,7mg |
Draslík | 38,9mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 141,2mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 4,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 6,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej rostlinný, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hladká, Pivo tmavé 10% 3,7% obj., Sýr Romadur 40% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Sůl nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Pivní sýr v pivním těstíčku postup přípravy receptu:
1 | Ze 100g mouky, z vejce, soli a piva ušleháme těstíčko. |
2 | Sýr nakrájíme na plátky, obalíme ve zbylé mouce a v připraveném těstíčku. |
3 | Osmažíme na oleji a ihned podáváme. |
Poznámka
Podáváme s brambory a tatarkou.