Recept

Dančí kýta na česneku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 60037

Ingredience

2 ks Cibule
1 kg Dančí maso
1 kávová lžička Divočina
1 l Hovězí vývar základní
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
0,5 kávová lžička Nové koření
1 dl Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý celý
5 dkg Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 637 kcal
Kilojoule 2 665kJ
2% Sacharidy 9 g
49% Tuky 37 g
45% Sodík 895 mg
116% Bílkoviny 65 g

Dančí kýta na česneku postup přípravy receptu:

1

Očištěné maso prošpikujeme proužky slaniny a česneku, osolíme a potřeme prolisovaným česnekem.

2

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli a maso opečeme ze všech stran.

3

Podlijeme vývarem, okořeníme a dusíme do měkka.

4

Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme moukou, provaříme a dochutíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept