Jednoduchý recept

Ochucené máslo

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 61618

Ingredience

1 kávová lžička Citronová šťáva
125 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Pažitka
0,5 kávová lžička Pepř bílý
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 463 kcal
Kilojoule 1 936kJ
0% Sacharidy 1 g
69% Tuky 52 g
10% Sodík 195 mg
1% Bílkoviny 1 g

Ochucené máslo postup přípravy receptu:

1

Změklé máslo utřeme v misce s nadrobno nakrájenými bylinkami a kořením se solí a přidáme několik kapek citronové šťávy. Vše důkladně promícháme. Máslo dáme na 20 minut do chladna uležet.

2

Z částečně ztuhlého másla vyválíme váleček a zabalíme ho do alobalu. Máslo opět vložíme do chladna a necháme ztuhnout. Ochucené máslo lze plnit i do nejrůznějších formiček – třeba na cukroví.

Poznámka

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept