Broskve se šunkou a jahodami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Broskve se šunkou a jahodami
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Kozden |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (20%) |
ID receptu: | 61637 |
Kategorie: | Studené předkrmy |
Ingredience
2 ks | Broskve |
2 ks | Jahody zahradní |
80 g | Máslo |
1 polévková lžíce | Petržel - nať |
80 g | smetanový tavený sýr |
4 plátek | šunka |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 18g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 376,7mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 588,2mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 22,7mg |
Vitamín E | 1,4mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Broskve, Jahody zahradní mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Petržel - nať mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Máslo, smetanový tavený sýr, šunka nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Broskve se šunkou a jahodami postup přípravy receptu:
1 | Broskve rozkrojíme, vyjmeme pecku a na spodní straně mírně seřízneme, aby neklouzaly po talíři. |
2 | Sýr napěníme s máslem a sáčkem se zdobící špičkou naplníme broskve pěnou. |
3 | Šunku složíme do kornoutků, které klademe na náplň. Ozdobíme jahodami a petrželkou. |