Jednoduchý recept

Polévka brynzová

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 6278

Ingredience

3 ks Chléb konzumní
1 ks Cibule
3 polévková lžíce Olej stolní
200 g Sýr Brynza
3 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná
1 ks Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

63% Kalorie 1,247 kcal
Kilojoule 5 217kJ
53% Sacharidy 192 g
41% Tuky 31 g
5% Sodík 92 mg
82% Bílkoviny 46 g

Polévka brynzová postup přípravy receptu:

1

Necháme vařit vodu, do které dáme nakrájenou cibuli, povaříme a rozmixujeme.

2

Na kostky nakrájíme chleba, osmahneme jako krutony a dáme hotové do talířů.

3

Rozmixujeme v míse vajíčka, smetanu a brynzu na krém.

4

Zamícháme do něj horkou vodu s cibulkou, necháme proležet a polévkou zalijeme krutony.

5

Dle chuti můžeme pažitkou ozdobit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept