Jednoduchý recept

Růžová poleva z červené řepy

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 64492

Ingredience

Růžová poleva
2 polévková lžíce Citronová šťáva
100 g Cukr moučkový
0,5 kávová lžička Tresť vanilková
1 ks Červená řepa

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 58 kcal
Kilojoule 242kJ
4% Sacharidy 14 g
0% Tuky 0 g
2% Sodík 46 mg
2% Bílkoviny 1 g

Růžová poleva z červené řepy postup přípravy receptu:

1

Omytou malou červenou řepu oloupeme, jemně nastrouháme a dáme do čistého plátna. Pak z nastrouhané řepy vymačkáme šťávu. (Použijeme jen jednu lžíci, zbytek vypijeme.)

2

Příprava růžové polevy: 100g moučkového cukru prosijeme do mísy. Přidáme 1 lžíci šťávy z červené řepy, 2 lžíce citronové šťávy a 1/2 lžičky vanilkového extraktu. Vše vyšleháme metličkou do hladké polevy.

3

Polevou zdobíme různé dezerty a krémy.

Poznámka

Toto množství polevy vystačí na ozdobení 12 ks cupcakes, 12ks muffin, 1ks rolády, 1ks dortu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept