Skopové kotlety s fazolkami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Skopové kotlety s fazolkami
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 64763 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
50 g | Cibule |
250 g | Fazolové lusky zelené |
1 polévková lžíce | Mouka pšeničná hladká T 650 |
600 g | Skopové kotlety |
50 g | Skopový lůj |
1 kávová lžička | Sůl |
1 l | Voda pitná |
250 ml | Zakysaná smetana |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 7g |
---|---|
Cholesterol | 45,3mg |
Draslík | 238,3mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 820,9mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 9,1mg |
Vitamín E | 0,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Fazolové lusky zelené, Sůl, Voda pitná, Zakysaná smetana mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hladká T 650, Skopové kotlety mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Skopový lůj nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Skopové kotlety s fazolkami postup přípravy receptu:
1 | V kastrolu rozpálíme skopový lůj a osmahneme na něm oloupanou, nasekanou cibuli. Přidáme osolené skopové kotlety a opečeme je po obou stranách. Podlijeme vodou a dusíme doměkka. |
2 | Očištěné fazolky uvaříme v osolené vodě, slijeme a přidáme k dušeným kotletám. Nakonec přilijeme zakysanou smetanu rozkvedlanou s moukou a ještě chvíli povaříme. |