Jednoduchý recept

Omáčka z kaparů a sardelek

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 7117

Ingredience

20 g Kapary sterilované
2 polévková lžíce Olej stolní
100 g Sardelová pasta

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 363 kcal
Kilojoule 1 517kJ
0% Sacharidy 1 g
49% Tuky 37 g
30% Sodík 593 mg
12% Bílkoviny 7 g

Omáčka z kaparů a sardelek postup přípravy receptu:

1

Z kaparů v nálevu vymačkáme ocet. Na rozehřátý olej na pánvi vložíme nasekané kapary, sardelovou pastu a směs prohřejeme.

2

Omáčkou přeléváme bifteky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept