Sušička

Sušička potravin je vynikající kuchyňský pomocník při sušení ovoce, zeleniny, ale třeba i hub, bylinek, masa, ryb, těstovin a některých dalších potravin a surovin. Moderní sušičky potravin jsou výkonné, mají nastavitelnou teplotu i čas, tiché ventilátory, termoregulaci a podle druhu různý počet pater a obsah. Kvalitní sušičky mají velmi odolný povrch a také se snadno čistí. V této části jsou recepty, podle kterých si připravíte a usušíte nejrůznější druhy ovoce, zeleniny a dalších potravin nebo surovin. S jejich pomocí bude sušení víc než snadné.

Seřadit
Nalezeno 8 receptů
Zobrazení

Z bílků ušleháme pevný sníh, do něj zašleháme cukr a jen „zabalíme“ strouhaný kokos. Plech vymažeme olejem a pomocí lžičky tvoříme z těsta kokosky...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
2 hlasy
Celkový čas přípravy 23 min Počet komentářů k receptu1

Nejprve přivedeme k varu vodu s olejem a špetkou soli. Poté zasypeme moukou a mícháme, dokud nevznikne hladká hmota, která se nám nebude lepit na...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Všechny suroviny zpracujeme v robotu nebo vidličkou v ruce na hustý krém. Ozdobíme plátky citrónu. Pomazánku podáváme s chlebem nebo s pečivem.

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 20 min

V robotu zpracujeme nahrubo nasekanou cibuli, nasekaný zázvor, kari koření a korinadr až vytvoříme pastu. Lilky nakrájíme na větší kousky a asi...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 25 min

Pečené maso ze zvěřiny umeleme najemno, zašleháme šťávu ze zvěřiny, víno, tekutý aspik, prolisované brusinky, koření a nakonec šlehačku. Přendáme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 0 min

Brambory vařené ve slupce oloupeme. Nakrájenou cibuli, utřený česnek, nasekané feferonky, kmín, sůl, šafrán a zázvor upražíme na másle. Přidáme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 25 min

Brambory oloupeme, nakrájíme na 4 cm velké kostky, rozprostřeme je na pečící plech a zalijeme olejem. Brambory v oleji důkladně obalíme a dobře...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 75 min

Bílý chléb namočíme na 5 minut do studené vody a vyždímáme. Mandle s česnekem nasekáme nadrobno v kuchyňském robotu. Přidáme namočený chléb a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 25 min

Zahřejeme pánev se silným dnem, přidáme syrová semena dýně a pražíme nasucho za stálého míchání, až začnou pukat. Rajčata nakrájíme na čtvrtky a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 95 min

V míse smícháme mouku, cukr, sůl, skořici, sušené droždí a rozpuštěný tuk. Promícháme, přilijeme prohřátý sojový nápoj (1 lžíci odložíme) a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 60 min

Ořechy a čokoládu nasekáme najemno. Mouku smícháme se strouhanou pomerančovou kůrou, cukrem, solí a práškem do pečiva. Z vanilkového lusku...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 60 min

Bílky vyšleháme na tuhý sníh. Žloutky utřeme s cukrem a vše spojíme. Přidáme tuhou šlehačku a promícháme s likérem z černého rybízu a sirupu z...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 30 min

Datle bez pecek propláchneme v horké vodě a necháme okapat. Na prkénku je pokrájíme nožem ne větší kousky. Převaříme si vodu a do ní vložíme datle...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 15 min

Jehněčí játra a plíce omyjeme, položíme do hrnku, zalijeme studenou vodou, osolíme a dáme vařit. Když polévka začne vařit, přidáme do ní koření a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 100 min

Telecí maso spolu se syrovým sádlem umeleme na strojku. Do mleté směsi zapracujeme vejce a žloutky, osolíme, opepříme a přidáme špetku mletého...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 65 min

Do hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Hrnec odstavíme, v horké vodě nejdříve rozpustíme 50 g másla, potom nasypeme do vody mouku,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

Vepřové, telecí maso a slaninu umeleme spolu na masovém strojku. Do mleté směsi přimícháme 2 vejce, sůl, pepř a mleté nové koření. Nakonec ještě...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

Drůbeží, vepřové a telecí maso spolu se slaninou umeleme na masovém strojku. Do směsi mletého masa vmícháme vejce, osolíme, opepříme a přidáme...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

Máslo necháme změknout a s cukrem utřeme do pěny. Poté vmícháme žloutky, strouhanou pomerančovou kůru i šťávu. V jiné nádobě smícháme sypké...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 25 min

Omyté telecí maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme. Vepřovou plec omyjeme, umeleme, přidáme očištěnou, nadrobno nakrájenou cibulku, tymián,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 110 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist