- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Milujivaření.cz/
- /
- Kuchařův rádce
Kuchařův rádce
Nabízíme vám nejrůznější rady, tipy a triky, kterými si usnadníte vaření. Jsou od předních kuchařů minulosti i současnosti, ale také od laiků. Všechny byly vyzkoušeny v praxi a fungují! Ušetříte s nimi nejen čas, ale v mnoha případech i finance, a váš pobyt v kuchyni se stane víc zábavou, než nutností.
Rady z:
MasoAby se slanina při pečení nekroutila
Slaninu před pečením na několika místech nařízneme, jedině tak se nebude kroutit.
Anglická slanina místo šunkovému salámu
Pokud vám přijde šunkový salám v listovém těstě nevýrazný, spolehněte se na anglickou slaninu.
Čerstvé maso
Aby maso vydrželo čerstvé i pokud jej nemůžete mít v lednici, vložte maso do octové vody a pevně uzavřete do plastové krabičky či sáčku.
Chutná hovězí játra
Hovězí či vepřová játra namočte před tepelnou úpravou do smetany, a to alespoň na hodinu či na dvě.
Chutnější karbanátky
Přejete si šťavnatější karbanátky? Přidáním dvou kusů vařené nastrouhané mrkve do 1kg mletého masa toho jistě docílíte.
Domácí americké brambory: Snadno a rychle
Abyste měli domácí americké brambory dříve uvařené, předvařte je a poté je dejte péct do trouby.
Francouzské brambory a la France
Pro lepší chuť skutečné Francie na vašem talíři přidávejte do přípravy francouzských brambor šunku místo slaniny a špeku, na povrch můžete nastrouhat ementál, nivu, čedar a další vybrané sýry.
Guláš plný chuti
Guláš bude lahodnější, když budete maso dusit i s trochou rozřezaných jater.
Guláš plný chuti, díky skvělému nápadu
Uvařte pravý gulášek, jaký už vaše rodina hodně dlouho neměla. Kupte kvalitní hovězí maso. Vezměte cibuli, pálivou papriku a nebojte se jí trochu přidat. Hovězí maso nechte delší chvilku na cibulce, ale ať z něj neunikne příliš šťávy.
Hovězí maso a víno
Nevíte, které víno se nejlépe hodí k hovězímu masu? Spolehněte se na víno červené.
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android Mobilní verze webu