- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- tomaš
tomaš
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 84x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro tomaš |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 84Fudge s bonbony s arašídovou pomazánkou
Alobalem vyložíme zapékací mísu o rozměrech 23 x 23 cm, alobal postříkáme olejem ve spreji. Do středně velkého rendlíku vložíme na kostičky pokrájené máslo a na mírném ohni je zahříváme,...
víceCheesecake s mátovou kůrou
Začneme přípravou sušenkovým základem. Rozmixujeme čokoládové ovesné sušenky ( např. Hobnobs ), nebo je vložíme do plastového sáčku a válečkem rozdrtíme na jemné drobečky. V míse je smícháme s...
víceCheesecaková lízátka
Předehřejeme troubu na 170 °C. V míse prošleháme nahladko smetanový sýr, cukr, vejce, zakysanou smetanu, vanilkovou pastu, skořici a mouku s kypřicím práškem. Hmotu upravíme do čtvercové...
víceMalinové lanýže s příchutí růží
Mléčnou temperovanou čokoládu naneseme do 30 ti prohlubní formy na bonbony. Formou mírně klepneme o pracovní desku, aby se z čokolády uvolnily případné vzduchové bubliny. Čokoládu necháme...
víceCheesecake jako ovocný pohár
Na čtvrtky nakrájené jahody dáme do mísy, pokapeme je vanilkovou vodkou, mísu zakryjeme potravinářskou folií a necháme asi 20 minut marinovat. Rozmixujeme sušenky Oreo, nebo je vložíme do...
víceNakládané okurky 1
Z předepsaného množství surovin připravíme dvě 500 g sklenice nakládaných okurek. Omyjeme a očistíme malé okurky, naskládáme je do nádoby a zcela zasypeme solí. Dvanáct hodin necháme odležet...
víceBalvany s para ořechy
Nejprve rozehřejeme troubu na 180 °C. Nepražená jádra para ořechů rozložíme na alobalem vyložený plech a deset minut ořechy pražíme, dvakrát je během pražení promícháme, abychom zabránili...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.