- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- tomaš
tomaš
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 84x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro tomaš |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 84Mátové lanýže v čokoládě
Do rendlíku dáme smetanu ke šlehání, na středně silném ohni ji přivedeme k varu a rendlík ihned odstavíme. Přidáme nadrobno nakrájenou bílou čokoládu a půl lžičky soli, šleháme, dokud se...
víceBroskvový kompot 1
Z předepsaných surovin připravíme dvě 500 g sklenice kompotu. Broskve omyjeme a na půl minuty je ponoříme do hrnce s vroucí vodou. Scedíme a necháme zchladnout v míse s vodou a ledem, což nám...
vícePikantní pekanová jádra
Nejprve předehřejeme troubu na 180 °C. Alobalem vyložíme pečicí plech, vystříkáme olejem ve spreji. Rozložíme na alobal půlky jader pekanových ořechů, vložíme plech do trouby a 10 minut je...
víceCheesecake s pekanovými ořechy
Začneme přípravou základu. Předehřejeme troubu na 170 °C. Otevírací pečicí formu ( průměr 26 cm ) vytřenou tukem a vyloženou pečicím papírem potřeme změklým máslem - na dně formy a ráfek....
víceCheesecake s růžovou rebarborou
Nejprve předehřejeme troubu na 180 °C. Oloupeme růžovou rebarboru ( pokud ji neseženeme, můžeme použít i obyčejnou )a nakrájíme ji na asi 7 cm dlouhé kousky. Dáme je do kastrolu, který je...
víceAmerický dýňový cheesecake
Předehřejeme troubu na 170 °C. Celozrnné sušenky rozmixujeme, nebo je vložíme do plastového sáčku a válečkem rozdrtíme na jemné drobečky. Vsypeme je do mísy a smícháme s rozehřátým máslem....
víceCheesecake s čokoládovou tyčinkou
Předehřejeme troubu na 170 °C. Rozmixujeme karamelové sušenky ( např. Lotus , nebo je vložíme do plastového sáčku a válečkem je rozdrtíme na jemné drobečky. V míse je smícháme s rozehřátým...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.