- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- tomaš
tomaš
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 84x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro tomaš |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 84Cheesecake s jahodami a se smetanou
Předehřejeme troubu na 180 °C. Připravíme základ. Do velké mísy dáme 55 gramů krupicového cukru a 55 gramů změklého másla a utřeme je do pěny. Přidáme jedno velké vejce a ještě chvíli třeme.Do...
víceZlomková preclíková čokoláda
Vyložíme plech alobalem, nebo pečicím papírem. Nalámeme, nebo nakrájíme preclíky a tofé. Asi 40 gramů máslového tofé a 20 gramů preclíků odložíme, zbývající preclíky a tofé vmícháme do...
víceCheesecake drobenkový se slívami
Začneme přípravou slívového pyré. Předehřejeme troubu na 180 °C. Rozpůlíme červené slívy a odstraníme pecky. Půlky slív vložíme řeznou stranou na dno pekáče, posypeme je cukrem ( 50 g )a...
víceČokoládové lanýže klasické
Tmavou čokoládu ( 280 gramů )nakrájíme nadrobno a vložíme jí do středně velké mísy. Do rendlíku dáme světlý kukuřičný sirup a smetanu ke šlehání a za stálého míchání na středně silném ohni...
víceCheesecake s citronovým krémem a sněhem
Rozmixujeme celozrnné sušenky (nebo grahamové krekry ), nebo je vložíme do plastového sáčku a válečkem je rozdrtíme na jemné drobečky. V míse je smícháme s rozehřátým máslem. Směs natlačíme...
víceSlaný medový cheesecake
Předehřejeme troubu na 170 °C. Karamelové sušenky ( např. Lotus )můžeme rozmixovat, nebo je vložit do plastového sáčku a válečkem je rozdrtit na jemné drobečky. Vsypeme je do mísy a...
víceCheesecake s čokoládovou tyčinkou
Předehřejeme troubu na 170 °C. Rozmixujeme karamelové sušenky ( např. Lotus , nebo je vložíme do plastového sáčku a válečkem je rozdrtíme na jemné drobečky. V míse je smícháme s rozehřátým...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.