- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Klasod
Klasod
Pozitivně hodnocené recepty
Ovocná pannacotta | |
---|---|
Pivní štrůdl | |
Lívance s borůvkami a šlehačkou | |
Ovocný salátek | |
Krém z bílé čokolády | |
Bezovka | |
Bramborové řezy II |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 80x | |
Komentáře k receptům: | 1x | |
Ohodnoceno receptů: | 29x | Zpráva pro Klasod |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 80Halušky s brynzou II
Brambory oškrábeme a na jemném struhadle nastrouháme. Osolíme, přisypeme mouku a vypracujeme těsto. Těsto by mělo být lehké a lehce lepivé. Přes cedník tlačíme malé nočky do hrnce s vroucí...
víceVanilková zmrzlina II
Mléko a smetanu necháme projít varem, přidáme vanilkový lusk, který přepůlíme a nožem vsypeme semínka, přiklopíme a necháme 10 minut odstát. Žloutky utřeme s cukrem do pěny a přidáme trochu...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 29Ovocná pannacotta
Plátkovou želatinu namočíme do studené vody na 10 – 15 minut. Smetanu s cukrem zahřejeme na 80°C –nesmí se vařit. Přidáme okapanou želatinu a promícháme. Směs nalijeme do mističek a necháme...
vícePivní štrůdl
Z másla, mouky a piva uděláme těsto, vyválíme a rozdělíme na 8 dílů. Do dílů dáme jako náplň nastrouhaná jablka, zabalíme to Necháme péct v troubě asi 30 minut.
víceLívance s borůvkami a šlehačkou
Z vlažného mléka, cukru, mouky a kvasnic a špetky soli umícháme těsto, které necháme na teplém místě vykynout. Na rozpáleném sádle nebo oleji smažíme z téměř tekutého těsta po obou stranách...
víceOvocný salátek
Ovoce oloupeme a nakrájíme na drobné kousky. Smícháme v míse a podle chuti přidáme citronovou šťávu.
víceKrém z bílé čokolády
Rozšleháme vejce, přilijeme vychladlou rozpuštěnou čokoládu a hmotu důkladně prošleháme. Postupně vetřeme ušlehanou smetanu. Omyté jahody nakrájíme na plátky, smícháme s medem a citronovou...
víceBramborové řezy II
Nastrouháme vařené brambory, přidáme kakao a mouku a upečeme. Upečené a vychladlé potřeme krémem: utřeme žloutky s cukrem a přidáme sníh z bílků. Polijeme čokoládovou polevou a ozdobíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele