- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- miculinkamicanka
miculinkamicanka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 119x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro miculinkamicanka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 119Bruschetta s ančovičkami, barevnými rajčaty a mozzarellou
Nakrájíme mozzarellu na tenké plátky, poté nakrájíme třešňová rajčata na půlky a masitá rajčata na silné plátky a připravíme zálivku - smícháme nebo rozšleháme ocet aceto balsamico, olivový...
víceRyba na marocký zůsob
Do hrnce, ve kterém jsme na rozehřátém oleji, za občasného míchání opékali 10 minut cibuli doměkka, přidáme skořici, mletý koriandr, šafrán, kmín, kurkumu a za stálého míchání ještě asi půl...
víceDušené olihně
Na rozehřátém oleji ve velkém kastrolu opékáme za občasného míchání dozlatova olihně, které jsme si připravili takto: jednou rukou pevně přidržíme tělo olihně a druhou rukou vytáhneme chapadla...
víceSalát Nicoise s tuňákem
V mírně osolené vodě vaříme 9 minut brambory, přidáme přepůlené, zbytků stopek zbavené fazolky, vaříme ještě tři minuty, slijeme vodu, brambory a fazolky prudce ochladíme pod tekoucí vodou,...
víceOpékaný uzený losos
Na sporáku rozehřejeme žebrovanou plotýnku na vysokou teplotu, když se z ní skoro začíná kouřit, opékáme na ní asi 2–3 minuty z každé strany plátky lososa, složené na harmoniku, vypadající...
víceMíchaná vejce s lososem
Když se na másle, které rozpustíme ve velké pánvi, začne tvořit pěna, přilijeme vejce, necháme chvíli prohřát a když začnou tuhnout, obracíme po kouskách obracečkou nebo pomalu mícháme...
víceDušený tuňák po baskicku
Cibuli opékáme 8-10 minut za občasného míchání dozlatova v hrnci se silným dnem, ve kterém jsme rozehřáli 2 lžíce olivového oleje. Když cibule změkne a zezlátne, přidáme česnek, opékáme další...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele