- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- svisla
svisla
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1033x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro svisla |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1033Fazolová polévka s jogurtem
Fazole namočíme do vody a v téže vodě je uvaříme. Zahustíme je jíškou, povaříme a rozmixujeme nebo prolisujeme. Potom fazole rozředíme vývarem, osolíme a vmícháme rajčatový protlak a jogurt....
víceBramborové smaženky plněné párky
Ze studených nastrouhaných brambor, vejce, soli, krupice a mouky rychle zpracujeme těsto. Rozválíme je na placku a nakrájíme obdélníčky. Do každého obdélníčku dáme kousek párku a okraje...
víceGrilované nové brambory
Nové brambory dobře omyjeme, ale neloupeme. Napícháme je na špízy a položíme na rozpálený gril. Během grilování brambory potíráme rozpuštěným máslem smíchaným se solí a prolisovaným česnekem....
víceŠvestková polévka
Omyté švestky rozvaříme ve vodě doměkka, prolisujeme sítem a dolijeme vodou. Přidáme škrobovou moučku rozkvedlanou ve studené vodě, skořici, cukr a povaříme. Podáváme teplou i studenou se...
víceFazolové lusky dušené v oleji
Do kastrolu vložíme nakrájené fazolky, osolíme, přidáme česnek, pepř, olej, vodu a petrželovou nať. Dusíme pod pokličkou doměkka a pokud se voda vydusí dřív, než fazolky změknou, ještě je...
víceGratinovaný kapr se šunkou
Očištěné a omyté porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Porce osušíme, osolíme, okořeníme mletou paprikou a poprášíme moukou. Zvolna je opečeme po obou stranách na...
víceVepřová kýta v kedlubnách
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a opečeme na oleji spolu s oloupanou, jemně nakrájenou cibulí. Maso osolíme a opepříme. Kedlubny oloupeme, nastrouháme na kolečka a přidáme k masu....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele