Recept

Fazolové lusky dušené v oleji

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3709

Ingredience

500 g Fazolové lusky zelené
0,1 l Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
5 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
0,1 l Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 323 kcal
Kilojoule 1 350kJ
3% Sacharidy 9 g
42% Tuky 32 g
3% Sodík 67 mg
4% Bílkoviny 2 g

Fazolové lusky dušené v oleji postup přípravy receptu:

1

Do kastrolu vložíme nakrájené fazolky, osolíme, přidáme česnek, pepř, olej, vodu a petrželovou nať. Dusíme pod pokličkou doměkka a pokud se voda vydusí dřív, než fazolky změknou, ještě je podlijeme.

2

Hotové fazolové lusky musí být pouze v oleji. Podáváme je k vařenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept