- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- svisla
svisla
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1033x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro svisla |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1033Fazolky vařené v mikrovlnné troubě
Očištěné, omyté a na kousky nakrájené fazolky vsypeme do širší nádoby, podlijeme vodou a přikryjeme. Vaříme v mikrovlnné troubě na plný výkon 8-10 minut. Měkké fazolky slijeme, vmícháme do...
víceSlovenské langoše
Z droždí, špetky cukru a trochy vlažného mléka připravíme kvásek. Do mouky vmícháme jedlou sodu a sůl, přilijeme ohřáté mléko, olej, přidáme jogurt a vzešlý kvásek. Vypracujeme těsto....
víceKuřecí kousky v kořeněné pastě
Očištěné a omyté kuře nakrájíme na menší kousky. V míse smícháme hořčici s olejem, nasekanou petrželkou, citronovou šťávou, kari kořením, oreganem, majoránkou a prolisovaným česnekem. Do mísy...
víceFazolková smetanová polévka
Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. Mražené fazolky propláchneme, nakrájíme na kousky a povaříme v 1l osolené vody asi 20 minut doměkka. Měkké fazolky zahustíme smetanou rozkvedlanou...
víceSalát z bílé ředkve
Očištěnou bílou ředkev spolu s očištěnou mrkví nastrouháme do mísy. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, zakapeme olivovým olejem, osolíme a dobře promícháme. Salát podáváme...
víceSledi se šunkou
Očištěné, vykuchané sledě omyjeme a osušíme. Pokapeme je citronovou šťávou a uvnitř osolíme a opepříme. V pánvi na másle osmahneme na nudličky nakrájenou šunku. Vyjmeme a ve výpeku opečeme...
víceZeleninové krokety s houbami
Očištěnou zeleninu nakrájíme na malé kousky a uvaříme doměkka. Z másla a 50g hladké mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem a vývarem ze zeleniny, rozšleháme a povaříme na hustou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele