- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jelito
jelito
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 903x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jelito |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 903Višňový koláč z piškotového těsta
Polovinu cukru utřeme se žloutky do pěny. Bílky ušleháme s druhou polovinou cukru do tuhého sněhu. Postupně přisypeme umleté mandle a strouhanku. Vše důkladně promícháme a spojíme s vaječnou...
víceFazolová polévka se sýrem
Na rozpáleném oleji osmahneme nakrájenou cibuli a česnek na plátky. Přidáme mrkev nakrájenou na kostičky a chvíli dusíme. Zalijeme drcenými rajčaty a vývarem, přivedeme k varu. Vaříme asi 5...
víceMarinovaná žebra
Žebra vložíme do mělké větší mísy, potřeme bohatě olejem smíchaným s grilovacím kořením, zakryjeme a necháme v chladnu několik hodin marinovat. Z předepsaných ingrediencí smícháme grilovací...
víceGrilovaná treska v parmské šunce
V misce smícháme nasekaný rozmarýn, prolisovaný česnek, olej, sůl a vložíme porce tresky. Chvíli necháme marinovat, zatím si připravíme plátky parmské šunky. Porce tresky do šunky pevně...
víceChobotnice na víně s ledovým salátem
Důkladně omyjeme chobotnici, dáme ji do hrnce. Zalijeme vodou, vínem, olejem, přidáme pepř a bobkový list. V tomto nálevu vaříme chobotnici asi hodinu, dokud nezměkne. Vyjmeme na prkénko a...
víceZapečené nudle s uzeným a zeleninou
Nudle uvaříme ve vodě s lžičkou soli podle návodu na obalu, scedíme a propláchneme studenou vodou. Na másle(50g) osmažíme cibuli nadrobno, přidáme nastrouhanou petržel a mrkev, ochutíme solí,...
víceHoubové opečenky
Strouhanku nebo housku zalijeme teplým mlékem. Houby očistíme a nakrájíme na drobno, cibuli a česnek oloupeme, cibuli nasekáme na drobno, česnek prolisujeme. Pórek očistíme a pokrájíme na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele