- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- holinka
holinka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 230x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro holinka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 230Chateaubriand s rokfórovým máslem
Bifteky omastíme a opepříme, sůl vynecháme. Necháme odležet při pokojové teplotě. Pažitku očistíme a nasekáme na drobné kousky, smícháme s rozměklým máslem a rokfórem. Do směsi přimícháme...
víceChřestový salát s česnekovou strouhankou
Chřest a fazolové lusky zbavíme tvrdých vláken a dáme vařit do 600 ml osolené vody na dobu 2 minut. Vejce uvaříme ve zbylé vodě natvrdo. Česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Slaninu...
víceCibulové gratinée
Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka. Ta dáme restovat dozlatova na rozpálenou pánev, podlijeme vínem a vývarem, necháme 60 minut vařit. Polévku osolíme, opepříme, nalijeme do žáruvzdorných...
víceCitrónová pěna
Žloutky smícháme s cukrem a šleháme do zbělání směsi. Přilijeme šťávu z poloviny citrónu a nastrouhanou citrónovou kůru. Plátky želatiny namočíme do studené vody, poté necháme okapat....
víceČokoládová pěna s kávovým likérem
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu se smetanou. Žloutek vyšleháme do světle krémové konzistence. Žloutek všleháme do čokolády a zahříváme do 80 °C (přeměříme cukrářským teploměrem), poté...
víceCrépinettes s kaštany
Kaštany naštípneme, přendáme do pekáčku a zalijeme z 1/3 vodou. Dáme do rozehřáté trouby na 10 minut. Poté vyloupeme ze skořápek a dáme na pánev s rozpuštěným máslem, zalijeme vodou, přidáme...
víceCuketové špagety s piniovými oříšky
Česnek oloupeme a prolisujeme. Cukety zbavíme slupek a nakrájíme na drobné kousky. Bazalku opláchneme a nasekáme. Sýr nastrouháme. Špagety uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme. Oříšky...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele