- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marcela Mikešová
Marcela Mikešová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1573x | |
Komentáře k receptům: | 5x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marcela Mikešová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 45x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1573Bramborové šišky s máslem a mákem
Postup při přípravě tohoto receptu je stejný jako u receptury Bramborové šišky s máslem a houskou s tím, že k posypání pokrmu použijeme ještě mletý mák.
víceVepřové kotlety s pórkem
Pórek očistíme, omyjeme a bílé části našikmo nakrájíme na úzké proužky. Podusíme chvíli na másle a osolíme. K pórku přidáme oloupané, nasekané stroužky česneku a když pórek změkne, zahustíme...
vícePizza s rajčaty
Na jednotlivé porce základní pizzy rozložíme omytá, na plátky nakrájená rajčata. Přes rajčata položíme sardelové řezy a pizzy upečeme v dostatečně vyhřáté troubě. Podáváme krátce po upečení.
víceDušený květák s kapary
Květák očistíme, rozebereme na růžičky a udusíme na másle. Mírně osolíme a přidáme celé, propláchnuté kapary. Vše krátce podusíme. Nakonec do pokrmu přidáme nasekanou petrželovou nať.
víceTykev zapečená ve žloutkové směsi
Oloupanou tykev nakrájíme na delší úzké proužky a povaříme je v osolené, mírně oslazené vodě. Ocedíme a necháme okapat. Připravenou tykev urovnáme do máslem vymazané a strouhankou vysypané...
víceZelí s kešu oříšky
Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky, očištěné červené zelí nakrájíme nadrobno. Ve woku na rozehřátém oleji opékáme za stálého míchání cibuli asi 5 minut. Vmícháme červené zelí a...
víceVepřové medailonky s bylinkovým máslem
Vepřovou panenku omyjeme, osušíme a nakrájíme na medailonky. Do každého nařízneme kaspu. Oloupané šalotky nasekáme a necháme zesklovatět na oleji. 50g bylinkového másla utřeme se šalotkou,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele