- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marcela Mikešová
Marcela Mikešová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1573x | |
Komentáře k receptům: | 5x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marcela Mikešová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 45x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1573Citronová vepřová panenka
Omyté maso osušíme, osolíme a obalíme v drceném pepři. Panenku opékáme ze všech stran na oleji 8-10 minut a potom ji zabalíme do alobalu. Omytý citron nakrájíme na tenké plátky, krátce...
víceMíchaná vejce na cibuli
Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme rozšlehaná, osolená vejce a necháme je částečně ztuhnout. Nakonec přilijeme smetanu a necháme ještě chvíli na teple.
víceSýrové omelety s fazolkami
Omyté a očištěné fazolky šikmo nakrájíme a povaříme v osolené vodě 10 minut. Scedíme je a necháme okapat. Oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli necháme zesklovatět na másle, přidáme fazolky...
víceKapr pečený s rýží
Očištěné a omyté porce kapra pokapeme citronovou šťávou rozmíchanou se solí a necháme asi 2 hodiny v chladničce. Pekáč vymažeme částí másla, urovnáme do něj porce kapra, zaprášíme mletou...
víceSalátové okurky po nicesku
Okurky oloupeme, podélně rozkrojíme, vydlabeme vnitřek, spaříme ve vařící vodě (10 minut), necháme okapat a vychladnout. Tuňáka rozmícháme s máslem, osolíme a opepříme. Vzniklou hmotou...
víceHlávkový salát na smetaně
Očištěný salát rozkrojíme na 6 dílů, dobře omyjeme a necháme okapat. Salát vložíme na rozehřáté máslo, posypeme nasekaným koprem, osolíme a dusíme pod pokličkou, až se voda vypaří. V...
vícePapriková směs s rajčaty a jablky
Omyté, osušené papriky opečeme na plotýnce nebo nad plamenem, oloupeme je, zbavíme semen a nakrájíme na proužky. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenká kolečka, zpěníme na tuku, přidáme papriky,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele