- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marcela Mikešová
Marcela Mikešová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1573x | |
Komentáře k receptům: | 5x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marcela Mikešová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 45x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1573Kořeněná křenová polévka
Z oloupaného celeru, omytého libečku, pepře, hřebíčku, máty, meduňky, soli a vody uvaříme čirý vývar a polévku scedíme. V sójovém mléce rozmícháme mouku, směs vmícháme do horké polévky a...
víceDomácí vanilková zmrzlina
Vanilkový lusk rozkrojíme a semínka vydlabeme. Lusk i semínka prohřejeme s mlékem k bodu varu, odstavíme z plotny a pod pokličkou necháme stát asi 30 minut. Žloutky s cukrem utřeme v míse,...
víceZelné knedlíky
Očištěné zelí najemno nastrouháme, osolíme a pod pokličkou necháme změknout. Žemli nakrájíme na plátky, namočíme do studené vody a nabobtnalou dobře vymačkáme. Do mísy dáme vejce, ušleháme je...
víceKořeněná thajská rybí polévka
Rybí filé nakrájíme na malé kousky. V hrnci uvedeme do varu světlý rybí vývar s mletým galgánem, rozmělněnou citronovou trávou a kafirovými listy. Zvolna vaříme 15 minut, potom scedíme. Vývar...
víceTagliatelle se šunkou a olivami
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, slijeme a necháme okapat. Rajčata spaříme, oloupeme, rozčtvrtíme a zbavíme zrnek. Dužinu nakrájíme na kostičky. Olivy nakrájíme na tenké plátky. Oloupanou...
víceIndický kuřecí steak
Omyté maso nakrájíme na kousky a najemno umeleme. Smícháme je se solí a kari kořením, zformujeme do dvou steaků a necháme 30 minut v chladu odležet. Plátky lilku osolíme, okořeníme zázvorem,...
víceMakarony s krůtími kousky na bylinkách
Makarony uvaříme v dostatečném množství osolené vody a slijeme. Na pánvi na rozehřátém olivovém oleji osmahneme oloupané stroužky česneku, očištěnou chilli papričku nakrájenou na kolečka a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele