- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- matousek
matousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 249x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro matousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 249Indické kořeněné polosuché kuře
Kuře zbavíme nečistot, kůže a nakrájíme na větší kusy. Chilli koření si v misce smícháme se solí, hřebíčkem, kmínem, kurkumou a skořicí a kuře v něm obalíme. Následně jej odložíme na 2 hodiny...
víceIndické nadívané kuře
Celé kuře zbavíme nečistot a opláchneme pod tekoucí vodou. Dáme vařit vodu a uvaříme v ní dvě vejce. Na nádivku si smícháme 2 syrová vejce, 2 nakrájená vařená vejce, půlku cibule, nakrájenou...
víceHoubové toasty
Smrže očistíme, odtrhneme nožičky, řádně je omyjeme, osušíme, nakrájíme na drobné kostičky. Na pánvi necháme rozpěnit máslo a přidáme smrže, pánev přiklopíme, necháme podusit zhruba 15 minut....
vícePerličky s lanýži a zeleninou
Lanýže pečlivě očistíme a nakrájíme na velmi tenké plátky. Následně je polijeme armagnacem a odložíme na 1 hodinu bokem. Maso opláchneme, necháme oschnout, potřeme solí i pepřem. Na pánvi...
víceCandát s omáčkou z lanýžů
Lanýže důkladně očistíme a nadrobno nakrájíme. Madeiru přivedeme k varu, přidáme lanýže a omáčku částečně zredukujeme. Šalotku oloupeme, omyjeme a jemně nakrájíme. Do hrnce nalijeme červené...
víceMíchané houby s bylinkami
Troubu necháme předehřát na 220°C. Houby pečlivě očistíme, u hlívy odstraníme nejedlé části nožek a nakrájíme je na plátky. Zapékací mísy vymažeme trochou másla. Houby vložíme do misek,...
víceOmeleta se žampiony a pažitkou
Žampiony pečlivě očistíme a nakrájíme na plátky. Bylinky omyjeme, necháme oschnout a nadrobno nasekáme. Šalotku oloupeme a najemno nasekáme. Na pánvi si rozehřejeme máslo, dokud nezačne pěnit...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.