- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- valdarassima
valdarassima
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 7x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro valdarassima |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 1x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 7Bezlepkové palačinky z jáhel a pohanky
Zlatý len nasucho pomixujeme v mixeru. Všechny suroviny promícháme vidličkou a necháme 20 min odstát. Smažíme na teflonové pánvi na trošce kokosového oleje. Těsto nalejeme nejprve na...
víceBezlepkové pracny z pohankové mouky
Ořechy pomeleme. Suroviny dobře promícháme, příp. přidáme trochu vody a vzniklé těsto necháme min. 30 min zaležet. Natlačíme do formiček, vložíme do studené trouby a pečeme na 180°C cca 20 min.
víceDip na falafel z dýně hokkaido
Mrkev omyjeme a nakrájíme na hrubší kousky. Dýni oloupeme a nakrájíme. Zeleninu vložíme na rozehřátý olej a cca 1 min orestujeme na mírném plameni. Poté podlijeme vodou, osolíme, přikryjeme...
víceExotická hrášková pomazánka
Žlutý půlený hrách namočte do vody a nechte 24 hod nabobtnat. Poté vodu slijte, nalejte novou, tak aby voda přesahovala asi o 1 cm, přidejte saturjeku a v tlakovém hrnci rozvařte na hustou...
víceKombucha ze zeleného čaje a medu
Převaříme cca 2 l vody a necháme zchládnout na 80°C - přidáme 3 polévkové lžíce zeleného čaje (třeba jasmínového) a louhujeme cca 30 min. Scedíme. Přidáme 200 g medu a necháme zchládnout na...
vícePohankové palačinky s ovesnými vločkami
Suroviny promícháme vidličkou a necháme cca 20 min zaležet. Smažíme na teflonové pánvi na kokosovém oleji. Nejprve zprudka, poté oheň zmírníme a palačinku "dosušujeme".
vícePomazánka z máslových fazolí
Fazole necháme namočit nejlépe 24 hod, vodu slijeme, nalijeme novou, přidáme saturejku a bobkový list a v tlakovém hrnci uvaříme doměkka. Uvařené máslové fazole rozmixujeme tyčovým mixerem...
víceFotky
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.