Recept

Jehněčí kotletky s jogurtem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 38112

Ingredience

300 g Chřest zelený
400 g Jehněčí kotlety
60 ml Jogurt bílý
500 g Kuskus
30 g Máslo čerstvé
40 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rajčata
1 špetka Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 857 kcal
Kilojoule 3 588kJ
29% Sacharidy 103 g
43% Tuky 32 g
8% Sodík 152 mg
66% Bílkoviny 37 g

Jehněčí kotletky s jogurtem postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, očistíme, osolíme a opepříme a potřeme jogurtem. Chřest omyjeme, zbavíme dřevnatých částí a pokrájíme na větší kusy. Rajčata omyjeme a pokrájíme na větší kusy.

2

Kuskus připravíme v horké vodě dle návodu a necháme dobře okapat. Olej rozpálíme a osmahneme na něm kotletky. Smažíme 2 minuty z každé strany. Poté odstavíme a necháme stranou. Máslo necháme rozpálit a osmahneme na něm kousky chřestu. Krátce smažíme po dobu pěti minut, poté přidáme rajčata a kuskus. Necháme prohřát, dochutíme solí a pepřem dle potřeby a ihned servírujeme s osmaženým masem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept