- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- novakovaj
novakovaj
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1155x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro novakovaj |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1155Guláš ze srnčího nebo zaječího masa s parmezánem
Odblaněné maso vykostíme, nakrájíme na stejné kousky a každý protkneme proužkem slaniny. Zbytek slaniny drobně nakrájíme a osmažíme na ni šálek kořenové zeleniny nakrájené na proužky. K...
víceChřest vařený
Omytý chřest oloupeme, dřevnaté konce odřízneme a svážeme jej nití do menších svazků pro snažší vyjmutí z vody a nepřelámali je. Vložíme do osolené vroucí vody a uvaříme doměkka. Necháme...
víceKapustový nákyp II
Očištěnou kapustu uvaříme do poloměkka, necháme okapat a nasekáme. Do rozehřátého másla přidáme mouku, osmahneme, přilijeme mléko a povaříme na hustou kaši. Necháme polovychladnout, vmícháme...
víceKnedlíky zelné II
Slaninu nakrájíme na kostičky, sklovitě vyškvaříme, přidáme na kostky nakrájenou žemli. Zelí řádně vymačkáme, jemně nasekáme a přidáme k žemlím. Vejce ušleháme s 1/2 šálkem smetany, přidáme...
víceKrálík plněný játry II
Příprava náplně : Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme na nudličky nakrájená králičí játra. Okořeníme kari kořením, podusíme, zjemníme smetanou. Šťávu necháme mírně odpařit a na...
víceBramborové knedlíky se slaninou
Uvařené brambory prolisujeme. Drobně nakrájenou slaninu sklovitě vyškvaříme, přidáme na kostičky pokrájené žemle, necháme do nich vsáknout slaninu. Prolisované brambory smícháme s krupicí,...
víceSmaženky z brambor a uzeného masa I
Uzené maso uvaříme a na strojku umeleme. Poté umeleme i brambory. Osolíme, opepříme, přidáme jedno vejce, dva žloutky a mouku. Vypracujeme těsto a z něho vytvarujeme váleček o průměru 4 cm....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele