- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- novakovaj
novakovaj
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1155x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro novakovaj |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1155Nové brambory s petrželí
Očištěné brambory oškrábeme. Jsou-li malé, necháme je vcelku, větší rozpůlíme. Vložíme do kastrolu, zalijeme horkou vodou, osolíme, přisypeme trochu kmínu. Přivedem rychle k varu, jakmile se...
vícePražský salát
Cibuli, okurky a maso nakrájíme na jemné proužky. Lehce smícháme s okořeněnou majonézou. Na plochou mísu vyskládáme listy hlávkového salátu, salát na listy upravíme a ozdobíme půl kolečky...
víceKachní prsa s olivami a hroznovým vínem
Kachní prsa omyjeme, kůži nařízneme napříč, vetřeme sůl, pepř a papriku. Vložíme na rozpálený olej kůží dolů, zprudka osmažíme, poté obrátíme a smažíme 3 minuty z druhé strany. Zapékací mísu...
víceŠpenátové koule
Zázvor, cibuli, bambusové výhonky a šunku drobně nakrájíme. Maso rozmixujeme, vložíme do mísy a do masa vmícháme mírně rozšlehaná vejce. Do jiné mísy dáme zázvor s cibulí, přelijeme vroucí...
víceTelecí řízky s vínem
Odblaníme řízky, okraje nařízneme, naklepeme a osolíme.Rozkrájenou slaninu rozškvaříme v kastrole, přidáme drobně rozkrájenou cibuli a na tomto základu opečeme řízky po obou stranách. Poté je...
víceČínské zelí dušené
Čínské zelí rozebereme na listy, omyjeme, necháme okapat. Listy naskládáme na sebe tak, aby silnější konce byly všechny na jedné straně. Nakrájíme na proužky. Do kastrolu na rozehřáté máslo...
vícePlněná pečená jablka
Rozinky spaříme v horké vodě a necháme okapat. Mandle hrubě nasekáme. Džem rozmícháme se sladidlem, kořením, likérem, mandlemi a rozinkami. Jablka řádně omyjeme, opatrně z nich odstraníme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele