- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- novakovaj
novakovaj
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1155x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro novakovaj |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1155Telecí závitky se žampióny
Náplň : Nakrájíme na jemno cibuli, zpěníme na kousku másla, přidáme nasekanou petrželovou nať, očištěné, drobně rozsekané žampióny. Směs osolíme a bez podlévání dusíme do měkka. Na závěr...
víceKvěták zapečený s rajčaty
Květák uvaříme do poloměkka. Žloutky rozkvedláme v polovině mléka, osolíme, přimícháme z bílků ušlehaný sníh, mouku a zbylé mléko. Zapékací mísu vymastíme máslem, vyskládáme do ní růžičky...
víceŘezy mandlové
Cukr s vanilkou utřeme s máslem do pěny, přisypeme nastrouhané mandle, tuhý sníh z bílků a zaprášíme moukou. Řádně promícháme. Dortovou formu silně vymastíme, vysypeme hrubou moukou, směs do...
víceMasová konzerva na houbách
Houby očistíme, nakrájíme a podusíme osolené na části sádla. Na druhé polovině sádla zpěníme jemně nakrájenou cibuli, zasypeme ji moukou a zasmahneme. Jíšku zalijeme šťávou z konzervy (nebo...
vícePolévka hrachová s bramborami
Nakrájenou cibuli a zeleninu podusíme na části másla, zalijeme do roviny vodou a dusíme. Jakmile bude zelenina měkká, rozmixujeme ji. Ze zbylého másla a mouky si uděláme tmavší jíšku,...
víceBrambory s majoránkovou omáčkou
Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na jedné lžíci tuku, přidáme syrové brambory nakrájené na kolečka, osolíme, zamícháme, přisypeme majoránku a vše podlijeme vývarem. Přikryté dusíme téměř...
víceČervené zelí dušené
Jemně nakrájenou cibuli osmažíme s cukrem na sádle. Omyté zelí jemně nakrájíme, přidáme k osmažené cibuli, osolíme a dusíme. Jakmile je zelí poloměkké, přidáme hrubě nastrouhané jablko a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele