- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- novakovaj
novakovaj
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1155x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro novakovaj |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1155Poleva kakaová
V rendlíku rozehřejeme tuk, přidáme mléko, prosáté kakao a cukr. Za stálého míchání nahříváme k bodu varu, přimícháme pudinkový prášek a ihned odstavíme z ohně. Poleva se nesmí vařit. Za...
vícePoleva malinová
Cukr prosejeme, vysypeme do porcelánové mísy, přidáme malinový sirup a horkou vodu. Všechny přísady řádně promícháme. Polevu použijeme ještě zatepla a poté ji necháme zatuhnout.
vícePoleva punčová
Cukr prosejeme, vysypeme do porcelánové mísy, přidáme rumovou tresť a horkou vodu. Všechny přísady řádně promícháme. Ještě teplou polevu použijeme a teprve poté ji necháme zatuhnout.
vícePoleva vodová (základní předpis)
Moučkový cukr prosejeme, přidáme horkou vodu a v porcelánové nádobě třeme novou vařečkou. Třeme tak dlouho, až poleva zhoustne a zbělí.
vícePařížská šlehačka
Kakao s cukrem prosejeme, zamícháme do smetany, svaříme a necháme vychladnout. Vychladlé uložíme do ledničky. Na druhý den smetanu našleháme a použijeme.
víceŠlehaná smetana
Smetana musí být řádně vychlazená. Vlijeme ji do misky a šleháme ručním šlehačem tak dlouho, až u dna není tekutá, poté ji osladíme a ihned použijeme.
víceKrém k plnění banánků z odpalovaného těsta
Mléko smícháme se žloutky a moukou a za stálého míchání krém svaříme. Necháme vychladit. Cukr utřeme s máslem, po částech zašleháme vychladlý krém a instantní kávu.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele