- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- novakovaj
novakovaj
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1155x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro novakovaj |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1155Krém citrónový
Ve vodní lázní ušleháme cukr, šťávu z citrónů, z poloviny citrónu nastrouhanou kůru a přidáme máslo. Poté přidáme do pěny ušlehaná vejce a na mírném ohni šleháme do zhoustnutí. Krém se nesmí...
vícePěna z dušených jablek
Jablka udusíme, až vznikne protlak. Z bílků našleháme tuhý sníh, po částech zašleháme cukr a vmícháme jablečný protlak. Vše společně šleháme. Jablečnou pěnu podáváme v pohárcích řádně...
vícePěna ze syrových jablek
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nastrouháme na jemném struhadle, osladíme a přidáme hustou tekutou smetanu.
víceKakaová pěna tvarohová
Žloutek utřeme s cukrem a máslem do pěny, přidáme prolisovaný tvaroh, vanilku, zředíme mlékem, řádně našleháme. Na závěr vmícháme kakao i hned podáváme.
víceJahodová pěna tvarohová
Žloutky utřeme s cukrem a máslem do pěny, přidáme prolisovaný tvaroh, zředíme mlékem a řádně našleháme. Na závěr vmícháme rozmixované jahody i hned podáváme.
víceJablečná pěna tvarohová
Žloutky utřeme s cukrem a máslem do pěny, přidáme prolisovaný tvaroh, nastrouhanou kůru, zředíme mlékem a řádně našleháme. Na závěr vmícháme nastrouhaný jablka i hned podáváme.
víceDezert čokoládový s piškoty
Čokoládu nahřejeme, utřeme s máslem, žloutky a cukrem do pěny. Do silné kávy namáčíme piškoty, skládáme do skleněné mísy. Každou vrstvu piškotů potřeme krémem a povrch bude tvořit také krém,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele