- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vzduch
vzduch
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 150x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vzduch |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 150Halászlé - maďarská rybí polévka
Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli na kolečka, zaprášíme mletou červenou paprikou, osolíme, přidáme nakrájené rybí maso a očištěné brambory nakrájené na kostičky. Zalijeme vodou a uvaříme...
víceVídeňské telecí řízky
Maso nakrájíme na čtyři řízky, naklepeme, osolíme, okraje nařízneme a obalíme v trojobalu(mouka, rozšlehané vejce s mlékem a strouhanka). Na rozehřátém tuku řízky usmažíme do zlatova z obou...
víceDžgance s tvarohem
Očištěné brambory nakrájíme na čtvrtky a uvaříme v osolené vodě. Když jsou uvařené, scedíme je a rozmačkáme. Přidáme máslo a horké mléko, přisypeme krupici, kterou vtlačíme do brambor,...
víceMakové opékance
Do malého množství vlažného mléka s cukrem rozdrobíme droždí a necháme přikryté chvíli stát. Kvásek s vlažným mlékem pak přidáme do mouky se solí a vypracujeme středně tuhé těsto. Necháme...
vícePošírované kuřecí medailonky
Kuřecí prsa nakrájíme na medailonky a pošírujeme v silném vývaru. Zeleninu v témže vývaru dusíme doměkka. Vývar odlijeme do pánve, dochutíme sójovou omáčkou a zahustíme škrobovou moučkou....
víceTěstoviny s parmezánem a zeleninou
Mouku, vejce, olej a sůl promícháme v tuhé těsto, rozválíme a necháme odpočinout. Nepřeschlé těsto rozkrájíme na širší nudle. Nudle krátce povaříme v osolené vodě. Na másle opečeme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele