Jednoduchý recept

Halászlé - maďarská rybí polévka

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 8254

Ingredience

200 g Brambory
2 ks Cibule
1 ks Feferony
500 g Kapr obecný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
40 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 200 kcal
Kilojoule 836kJ
2% Sacharidy 8 g
15% Tuky 11 g
9% Sodík 187 mg
29% Bílkoviny 16 g

Halászlé - maďarská rybí polévka postup přípravy receptu:

1

Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli na kolečka, zaprášíme mletou červenou paprikou, osolíme, přidáme nakrájené rybí maso a očištěné brambory nakrájené na kostičky.

2

Zalijeme vodou a uvaříme na mírném ohni bez míchání do měkka.

3

Před dovařením přidáme malou pálivou papričku.

Poznámka

Můžeme použít i jinou sladkovodní rybu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept