- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Máta
Máta
Pozitivně hodnocené recepty
Pečené bramborové a řepné lupínky | |
---|---|
Kotlety zapékané s brambory a majoránkou | |
Vinná klobása netradičně | |
Vinná klobása se zelným salátem |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 0x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 4x | Zpráva pro Máta |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 4Pečené bramborové a řepné lupínky
Brambory a červenou řepu omyjeme, pečlivě očistíme kartáčkem na zeleninu a nakrájíme na velmi tenké plátky. Třetinou oleje potřeme plech, na něj vyskládáme plátky, pokapeme zbytkem oleje,...
víceKotlety zapékané s brambory a majoránkou
Uvaříme brambory ve slupce. Nachystáme kotlety, které paličkou naklepeme, pak z obou stran osolíme a popepříme. Pekáček nebo plech s vyšším okrajem vymažeme sádlem a vložíme do něj kotlety. ...
víceVinná klobása netradičně
Do pekáče rozložíme na dno slaninu. Nastrouháme oloupané syrové brambory. Osolíme a poklademe kolečky cibule. Přidáme nakrájené jablko na plátky, na ně dáme kyselé zelí a nahoru vinnou...
víceVinná klobása se zelným salátem
Na několik dílů rozdělíme vinnou klobásu. Jednotlivé kousky stočíme do spirály a špejlí propíchneme. Obalíme v hladké mouce. V dostatečném množství rozpáleného oleje osmahneme po obou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.